| RealPich Vs GöklerinCocugu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
RealPichÖzgür PaylaŞımCı Üye
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 15/02/08 Yaş : 33 Nerden : Kırıkkale
| Konu: RealPich Vs GöklerinCocugu Ptsi Şub. 18, 2008 8:48 pm | |
| Tam bi eziq a.q spawmcı dedi banlandım :S Wolfsüz Kestim bide eziqi Bu vs ye spawmcı dedi 2 3 tane eziq warriorda spawm dedi banlandım :S izleyin bakın lütfen spawm varmı cvp pls https://www.youtube.com/watch?v=_hmUBSF1NIk | |
|
| |
GaraMafiA AdmiNiStrator
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 3:11 am | |
| bu videonun linkini admine maille gonder gerekli aciklamanida yap kanka acilir ban | |
|
| |
RealPich Gözde Üye
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
RealPich Gözde Üye
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 12:18 pm | |
| bız np yı parayla aLmadık kı uzuLMésém éméqımızLé kastık a.q ! | |
|
| |
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 6:18 pm | |
| - GaraMafiA demiş ki:
- bu videonun linkini admine maille gonder gerekli aciklamanida yap kanka acilir ban
Gönderdim kanka Ama bu vs den 2 dk sonra ban yedim :S spawmcıya çıkarttı adımı a.q | |
|
| |
RealPich Gözde Üye
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
| |
GaraMafiA AdmiNiStrator
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 6:44 pm | |
| olum öle sacmalık olmaz senın spamlı vıdeo nu cekmısmıde banlıolar | |
|
| |
RealPich Gözde Üye
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 6:47 pm | |
| yok cékıLmédı édıtLarın sıkayétı kanıtsız banLanıyormus séndé sıkayét ét ozaman hérkésı muh0 ban atın hérkésé
Bu arada cLanda duramam artık at bénı cLandan 0 np ıLé bosuna yér kapLıyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Salı Şub. 19, 2008 8:37 pm | |
| - GaraMafiA demiş ki:
- olum öle sacmalık olmaz senın spamlı vıdeo nu cekmısmıde banlıolar
EVET :s A.Q HEMEN BANLADI SAPWM KULLANMIYOM BANLIYON.AMA BİŞEY VAR Bİ SPAWM KULLANSAM YEMİN EDERİM BAN YEMEM KULLANMIYOZ BAN YEMİYOM A.Q :s KANKA KONUŞTA Bİ AÇSIN BANIMI | |
|
| |
XaGoK Gözde Üye
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 15/02/08 Yaş : 29 Nerden : Knight OnLine Mı İstanßuL Mu ßeLLi DeqeL
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Çarş. Şub. 20, 2008 12:24 am | |
| - RealPich demiş ki:
- yok cékıLmédı édıtLarın sıkayétı kanıtsız banLanıyormus séndé sıkayét ét ozaman hérkésı muh0 ban atın hérkésé
Bu arada cLanda duramam artık at bénı cLandan 0 np ıLé bosuna yér kapLıyoruz Sen OL OLma.Np OLsun OLmasın Seni O CLanda Yasatacaqız Tamam Mı.ßu KeLimeLeri YazıLmamıs Sayıyorum Tekrar Gecmis OLsun Kardesim | |
|
| |
| |
| |
4EverSexy
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 12/02/08 Yaş : 38 Nerden : Eskişehir
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Çarş. Şub. 20, 2008 9:29 pm | |
| valla size diyim ben...ben bu server ilk açıldıgında db verdim admine...kanka manka diordu betalar bitene kadar....23 kez banlandım bu serverda ve açıldı şimdide banlamış ne bok yiyor anlamadım.... BU SERVER PARA TUZAĞI aklınızı başınıza alın paranızı kaptırmayın...çünkü adam beni tanıdıgı halde neler yaptı...size niye yapmasın Ayrıca oynamasını bilen adamı bu serverda tutmazlar...direk banlatırlar allahın ezikleri..... tekrarlıyorum arkadaşlar BU SERVER PARA TUZAĞI....Para alıcak kimse kalmaınca kapatıcak serverı bu kesin...biliorum seviorsunuz ko yu...ama dikkatli olun...benden bu kadar.... | |
|
| |
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Çarş. Şub. 20, 2008 10:36 pm | |
| - 4EverSexy demiş ki:
- valla size diyim ben...ben bu server ilk açıldıgında db verdim admine...kanka manka diordu betalar bitene kadar....23 kez banlandım bu serverda ve açıldı şimdide banlamış ne bok yiyor anlamadım....
BU SERVER PARA TUZAĞI aklınızı başınıza alın paranızı kaptırmayın...çünkü adam beni tanıdıgı halde neler yaptı...size niye yapmasın Ayrıca oynamasını bilen adamı bu serverda tutmazlar...direk banlatırlar allahın ezikleri.....
tekrarlıyorum arkadaşlar BU SERVER PARA TUZAĞI....Para alıcak kimse kalmaınca kapatıcak serverı bu kesin...biliorum seviorsunuz ko yu...ama dikkatli olun...benden bu kadar.... Evet haklısın Risenko ya gelin herkes admin para da istemiyo ben veriyim dedim yok dedi para için yapmıyorum diye herkes oynasın diyor sitesini veriyim süper oyun pelerinli esko gibi ama eskodan güzel http://risenko.no-ip.biz/ 1505 Pach Pelerinli SÜPER OYUN GELİN Görün | |
|
| |
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Çarş. Şub. 20, 2008 10:53 pm | |
| Alien_2008 ADAM GIBI ADAMDI OLDAN BANLandık a.q ALİEN_2008 BEN AXİCOCUK KİNGLARK OYNAMAYI BİLENİ BANLIYOALR O.Ç LARI http://risenko.no-ip.biz/ 1505 Pach Pelerinli SÜPER OYUN GELİN Görün Paranızda gözü olmayan TEK PW SERVER YAKINDA GERÇEK KO OLACAZMERAK ETMEYİN | |
|
| |
XaGoK Gözde Üye
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 15/02/08 Yaş : 29 Nerden : Knight OnLine Mı İstanßuL Mu ßeLLi DeqeL
| Konu: Geri: RealPich Vs GöklerinCocugu Perş. Şub. 21, 2008 12:18 am | |
| - RealPichÖzgür demiş ki:
- Alien_2008 ADAM GIBI ADAMDI OLDAN BANLandık a.q ALİEN_2008 BEN AXİCOCUK KİNGLARK OYNAMAYI BİLENİ BANLIYOALR O.Ç LARI
http://risenko.no-ip.biz/ 1505 Pach Pelerinli SÜPER OYUN GELİN Görün Paranızda gözü olmayan TEK PW SERVER YAKINDA GERÇEK KO OLACAZMERAK ETMEYİN Tut Agızını Özqür ELinden GeLdiqi Kadar Kufur Etmemeye CaLıs | |
|
| |
| RealPich Vs GöklerinCocugu | |
|